Kocaelispor üç puan peşinde 
03 Mayıs 2024 10:38

Kocaelispor üç puan peşinde 

Kocaelispor, sezonun en keskin virajında pazar günü deplasmnada Bodrum FK ile karşılaşacak. Yeşil-Siyahlı ekip üçüncülük iddiasını son haftaya taşımak için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Müsabaka saat 16.00'da başlayacak

MORALİMİZ YERİNDE

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 33. hafta karşılaşmasında deplasmanda Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Sezonun en keskin virajında temsilcimiz güçlü rakibini yenerek üçüncülük iddiasını son haftaya taşımak istiyor.  Geçen hafta Bandırma maçında oynanan güzel futbol ve alınan 3 puan camiayı umutlandırdı. Maç öncesi yeşil-siyahlı ekip 55 puan ve averajla 5.sırada yer alırken, ev sahibi ekip 53 puanla 6.sırada bulunuyor.

16.00'DA BAŞLAYACAK

Teknik adam Mustafa Gürsel'in sahaya süreceği ilk 11 merak ediliyor. Kritik karşılaşma Bodrum İlçe Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak, Misafir tribününde 190 Kocaelispor taraftarı yer alacak. Takımda cezalı oyuncu bulunmazken, sezonu kapatan İbrahima Fofana ve Haşim Arda Sarman kadroda yer alamayacak. Bodrum FK*- Kocaelispor maçı Bein Sports Max 1 kanalından naklen, TRT SPOR'dan ise dönüşümlü olarak verilecek. 

X